Inbinden doet u bij Inktstation Culemborg!

U heeft een mooi verslag geschreven. Er zitten fraaie illustraties bij. Alles ziet er pico bello uit. Het enige wat u nog moet doen is het overhandigen aan uw docent of leidinggevende. Natuurlijk is het heel jammer wanneer u een fraai document hebt gemaakt, om vervolgens een berg losse papieren te geven. Misschien heeft u met een plastic mapje of een nietje ervoor gezorgd dat de papieren bij elkaar gehouden worden. Toch zijn alle drie de opties niet erg fraai. Ze zijn ook niet praktisch, papieren kunnen gemakkelijk kwijtraken of beschadigen. Het is een goede oplossing om papierwerk in te binden. Waarschijnlijk weet u niet precies hoe dit moet, of heeft u niet de juiste benodigdheden. Gelukkig kunnen wij van team Inktstation Culemborg u helpen! Wij zijn expert op het gebied van inbinden. Er zijn verschillende manieren om iets in te binden, hieronder volgt een overzicht.

Welke manieren van inbinden bestaan er? De Wire-O methode

Zoals eerder aangegeven, er zijn verschillende manier om papier in te binden. Allereerst is er de Wire-O methode. Hier is vrijwel iedereen wel mee bekend, ook al zullen de meeste mensen niet weten dat dit Wire-O heet. Er worden gaatjes in de blaadjes papier gemaakt waar vervolgens ringetjes door heen gaan. Op die manier wordt alles bij elkaar gehouden. De ringen kunnen op twee manieren bevestigd worden. Aan de linkerzijde en aan de bovenkant. Wanneer kiest u voor de een en wanneer voor de ander? Wanneer u bijvoorbeeld een verslag geschreven hebt, kunt u het best de eerste methode hanteren. Hiermee lijkt uw papierwerk op een boek, en kunt u er gemakkelijk doorheen bladeren, terwijl u niet bang hoeft te zijn dat er kreukels ontstaan of dat papieren door de war gaan. De ringen kunnen eveneens aan de bovenkant bevestigd worden. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een kalender. Het is mogelijk om voor de eerste pagina een ander soort materiaal te kiezen, bijvoorbeeld iets dikker of plastic materiaal. Hierdoor krijgt het geheel een nog mooiere en professionelere look.

Inbinden doormiddel van een ringband

Met deze methode doelen wij op het gebruik van bijvoorbeeld een ordner of multomap. De papieren worden doorboort om op die manier gaatjes te maken. U kunt kiezen voor 2 of 4 gaten. Vervolgens worden de papieren door een ringband gehaald. Deze band zit bijvoorbeeld vast aan een ordner of multomap. Wat is het grote voordeel van deze methode? Allereerst zijn ordners of multomappen van heel stevig materiaal gemaakt, hierdoor is alles goed beschermd. Verder is het een heel groot voordeel dat papieren gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Het is eveneens mogelijk om zonder moeite nieuwe papieren toe te voegen. Zo is het gebruik van een ringband erg handig wanneer u bijvoorbeeld bij een bedrijf werkt en dossiers op moet slaan. Voor privégebruik zijn er eveneens handige toepassingen, u kunt bijvoorbeeld belastingaangiftes overzichtelijk opslaan. Er zijn nog meer manieren om in te binden, hoewel de bovenstaande de meest voorkomende zijn.

Waarom kiezen voor Inktstation Culemborg

Waarom zou u kiezen voor ons mooie bedrijf? Wij hebben jarenlange ervaring waardoor wij u een goed resultaat kunnen garanderen. Verder kunnen we u door onze ervaring goed adviseren, wanneer u niet goed weet wat uw wensen zijn.

Neem contact op

Is uw interesse gewekt? Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar en per mail. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel. 

Website door BlueBird Media 2020