Over ons

Welkom bij Inktstation Culemborg! Inktstation Culemborg is in 2010 gevestigd en levert dus al tien jaar goede inkt. Inktstation Culemborg zorgt ervoor dat u goede inkt ontvangt. Wij leveren inkt voor veel verschillende merken, de inkt voor uw printer is daarom altijd bij ons verkrijgbaar. Wij bieden u ook de mogelijkheid om nieuwe inkt bij te vullen in uw inktcartridge. Inkt bijvullen in inktcartridges is voordeliger dan het aanschaffen van inkt in een nieuwe inktcartridge en werkt ook even goed als het aanschaffen van een nieuwe inktcartridges.

Kent u dat, u moet nodig iets uitprinten bijvoorbeeld een vliegticket of een belangrijk document voor uw werk maar de printer het niet doet. Dat kan veroorzaakt worden door dat u de verkeerde inkt voor uw printer gebruikt. Er zijn namelijk veel verschillende soorten inkt. Sommige inktcartridges passen ook niet in bepaalde printers. Daarom is het belangrijk dat u de goede inkt en inktcartridges voor uw printer heeft. Inktstation Culemborg wil graag samen met u op zoek naar de goede inkt voor uw printer.

U kunt er ook voor kiezen om uw inktcartridges bij te laten vullen in plaats van een nieuwe inktcartridge te kopen. Inktcartridges zijn best prijzig, daarom is het een stuk voordeliger voor u om de inktcartridges bij te vullen. U kunt zelf de inktcartridges bijvullen door de inkt bij ons te bestellen en deze zelf thuis bij te vullen, maar wij willen de inkt ook graag voor u bijvullen.

In de winkel en webshop van Inktstation Culemborg kunt u verschillende soorten inkt vinden. U kunt bij Inktstation Culemborg zwarte, gekleurde en verschillende kleurbundels inkt aanschaffen. Daardoor kunt u weer snel verder met uw printopdrachten printen met goede inkt in de perfecte kleur.

Om u tijd te besparen, kunt u opgeven welke printer u heeft en welke kleur inkt u nodig heeft. Inktstation Culemborg bezorgt dan de inkt bij u thuis en wij kunnen, als u daar behoefte aan heeft ook de inkt in uw printer installeren. Als u problemen met uw printer of inkt heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. We verwelkomen u graag in ons Inktstation in Culemborg. U kunt ook uw inkt bestellen op onze website. We zien er naar uit om samen met u te zoeken naar de juiste inkt voor uw printer.

logo

Website door BlueBird Media 2020