Zwart-wit printen en/of kopiëren doet u bij Inktstation Culemborg

Wilt u iets uitprinten, maar heeft u geen printerapparaat thuis staan? Of heeft u wel er wel één maar is deze net kapot gegaan? Het kan natuurlijk ook zijn dat u wel een printer heeft, maar dat u er op het laatste moment achter komt dat u geen inkt meer heeft.

Dit is natuurlijk heel vervelend, gelukkig kunnen wij u uit de brand helpen. Wij zijn experts op het gebied van printen en kopiëren, en wij zijn u graag van dienst. Wanneer u problemen heeft met printen omdat u moeite heeft met de instellingen of u niet het resultaat bereikt wat u voor ogen heeft, kunt u eveneens een beroep doen op ons.

Wij staan eveneens paraat wanneer u iets wilt kopiëren. Bent u bijvoorbeeld een leraar die wat passages uit een lesboek moet kopiëren om aan uw leerlingen uit te delen? Wat uw motivatie ook is, wij zijn prima in staat om uw kopieeropdrachten voortvarend af te handelen.

Wij bieden eveneens een hoop extra’s aan waar u een echte specialist voor nodig heeft. Wij kunnen bijvoorbeeld papier inbinden, of teksten uitprinten op een bijzonder formaat zoals a3 of a5.

Wanneer kunt u het beste zwart-wit printen?

Wanneer kunt u het beste zwart-wit printen? Het is verstandig om van deze optie gebruik te maken wanneer u zoveel mogelijk kosten wilt besparen. Kleureninkt is namelijk erg duur. Denk goed na hoe belangrijk het is dat afbeeldingen in kleur worden weergegeven. Wanneer het niet veel verschil maakt, is het sterk aan te raden om in zwart-wit te printen.

Wij hebben eveneens de mogelijkheid om dubbelzijdig te printen. Op deze manier wordt er papier bespaard, wat zowel goedkoper als goed voor het milieu is.

Wij regelen alles, u hoeft alleen de documenten aan te leveren

Het is erg gemakkelijk om iets zwart-wit te printen, u hoeft amper wat te doen. Het enigste wat u moet meenemen is een usb stick waar de documenten opstaan. Het is ook mogelijk om u mail bij ons te openen als de bestanden hierop staan, en op die manier te printen. Wanneer u iets wilt kopiëren, hoeft u alleen hetgeen waar u een kopie van wilt maken meenemen.

Waarom zwart-wit printen bij Inktstation Culemborg?

Wij kunnen het printwerk heel snel uitvoeren. Vooral wanneer u een heleboel moet printen is dit erg aangenaam, het scheelt u de nodige tijd. Verder is ons printwerk van een hele hoge kwaliteit. Wij zijn namelijk een winkel gespecialiseerd in onder meer printen en kopiëren. Hierdoor hebben wij de beste apparatuur wat een goed resultaat garandeert. Tevens zijn wij hierdoor erg goedkoop, onze printers zijn erg efficiënt. Wij zijn de beste copyshop die in Culemborg gevestigd is, woont u hier of in de buurt dan is het gemakkelijk om bij ons langs te gaan. Wanneer u onze winkel bezoekt kunnen wij eveneens goede adviezen geven en vragen beantwoorden. Verder kunt u onze andere producten bekijken. We hebben bijvoorbeeld mooie computers en laptoppen in ons assortiment.

Wij hopen u snel te zien, zodat wij u goed kunnen helpen!


 

Website door BlueBird Media 2020